Privatnost podataka

Elmatis d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni ostvarenje narudžbe; korisnicima je dana mogućnost pregleda njihovih podataka, kao i mogućnost da se njihovi podaci izbrišu ("Pravo na zaborav"). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Elmatis d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 


Prikupljanje i korištenje informacija
Elmatis cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi. 

Narudžba
Kako bi napravio narudžbu na ovim Internet stranicama, korisnik popunjava obrazac s kontakt informacijama (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona). Ti podaci koriste se isključivo za realizaciju usluge.


Sigurnost
Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu. 
Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim Internet stranicama možete poslati e-mail na: info@elmatis.hr

Ispravci/ Ažuriranje osobnih podataka
Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti putem web stranice elmatis.hr (sekcija "Moj račun") ili slanjem e-maila na adresu: info@elmatis.hr

 

Voditelj obrade podataka

Elmatis d.o.o. s registriranim sjedištem u Zelinska 2, 10000 Zagreb, je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

 

Koje podatke prikupljamo:

Osobni podaci: ime, prezime, adresa, kontakt broj, email adresa, OIB

 

Svrha prikupljanja podataka:

Realizacija narudžbe – obrada narudžbe i dostava proizvoda

Elmatis d.o.o. će prikupiti osobne podatke,  te će ih koristiti za obradu narudžbe i dostavljanje naručenih proizvoda.

Pružanje osobnih podataka u svrhu ispunjenja sklopljenog ugovora predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to može utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

 

Prijenos trećim stranama

Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos.

 

Vaši osobni podaci mogu se prenositi sljedećim subjektima:

 • Za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti sa pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. Pružatelj distribucijskih usluga može korisnika pri isporuci roba ili usluga tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke sa dokumenta.  Ukoliko korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku paketa tj. dokaz o naručiocu,  usluga ili roba neće moći biti izvršena ili uručena.
 • Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava Elmatis d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

   

 • Koliko dugo zadržavamo vaše podatke:

   Nakon što korisnik dao privolu za spremanje i obradu svojih osobnih podataka, osobne podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče, odnosno dok nije zatraženo tzv. "Pravo na zaborav". U tom slučaju podaci će se čuvati u sustavu web shopa dok postoji potreba za izvršenjem legitimne svrhe, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i Elmatis d.o.o.

   

  Web shop:

  Pri kupovini na stranicama Elmatis.hr prikupljamo samo podatke koji su nužni  za isporuku kupljene robe te se navedeni podaci pohranjuju u svrhu ispunjenja ugovora.

   

  Davanje osobnih podatka je odluka korisnika koji može ali i ne mora koristiti usluge naše tvrtke. Ukoliko korisnik odluči ne pružiti podatke  potrebne za izvršenje narudžbe , ista neće moći  biti provedena.

   

  Izmjena i ažuriranje podataka :

   Korisnik, u svakom trenutku, ima mogućnost pristupa svojim podacima pohranjenim na internetskim stranicama gdje ih može revidirati, mijenjati i brisati.

  Kupac tj. korisnik može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke Elmatis d.o.o. ima pohranjene pristupom sekciji "Moj račun" na stranicama elmatis.hr ili  slanjem upita na email adresu info@elmatis.hr.

  Povratnu Informaciju na vaš upit bit ćemo u mogućnosti dati  samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem softwareu s točnim podacima unutar emaila ( ime i Prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

   

  Pravo na zaborav osobnih podataka korisnika:

  Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva u sekciji "Moj račun" na stranicama elmatis.hr ili na email adresu info@elmatis.hr i podaci će biti brisani bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

  Povratnu informaciju na vaš zahtjev bit ćemo u mogućnosti dati  samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem softwareu s točnim podacima unutar emaila ( ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

   

  Pravo na prigovor:

  Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu info@elmatis.hr . Uz prijavu nama, možete prijavu podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

   

  Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka: 

  Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka  ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. Elmatis pohranjuje podatke isključivo unutar EU.

   

  Izjavu o privatnosti, Elmatis d.o.o.,može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama Elmatis d.o.o.. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu. Ukoliko se korisnik ne slažev s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu Elmatis.hr .Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici Elmatis.hr. Nastavak uporabe stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

   

Broj proizvoda: 0
Moj račun
Brandovi

Elmatis d.o.o. je distributer ovih tvrtki:

HR Electronica Logo Smart Kit Logo Weller Logo GBS Logo Nedis Logo Indel logo Axio logo Dynavox logo Posebna ponuda logo Rasprodaja