O nama

ELMATIS d.o.o. Vaš odani partner za ugodnu suradnju!


ELMATIS d.o.o. osnovan je 1994. god., i od tada stoji na usluzi RTV tehničarima-serviserima i elektroničarima svih profila koji to jesu i koji to iz dana u dan postaju.

Želja nam je dospjeti u svaki dio naše zemlje a i šire, te da ni jedan elektronski aparat ili uređaj ne bude otpisan zbog nedostatka rezervnih dijelova.

Naš cilj je što boljim odnosom kvalitete i cijene prilagoditi se potrebama RTV tehničara-servisera jer smatramo da je naš trud opravdan jedino ako smo stekli njihovu naklonost.

Priznanje za naš dosadašnji rad je povjerenje koje imamo od naših svjetski poznatih dobavljača koji svoju robu na hrvatsko tržište plasiraju preko naše firme, a to su npr.:

  • "DIEMEN" s.a. Barcelona - najveći svjetski proizvođač VN transformatora koje zastupamo za hrvatsko tržište.
    Pretraživanje po originalnom broju s transformatora ili po modelu TV/Monitor-a s prikazom sheme i rasporeda nogica možete pronaći ovdje.
  • "NEDIS"
  • "GBS"
  • "INDEL"
  • ...i mnogi drugi...

Stoga poslovnosti i stručnosti svih 8 zaposlenih (također nekad RTV servisera) zasigurno Vam može osigurati da se na ELMATIS d.o.o. s povjerenjem možete osloniti.

Broj proizvoda: 0
Moj račun
Brandovi

Elmatis d.o.o. je distributer ovih tvrtki:

HR Electronica Logo Smart Kit Logo Weller Logo GBS Logo Nedis Logo Indel logo Axio logo Dynavox logo Posebna ponuda logo Rasprodaja